besluiten over zwangerschap

Ben jij ongewenst zwanger en aan het nadenken wat je nu moet besluiten? Heeft je partner een andere mening dan jij? Een zorgvuldige beslissing waar je later nog steeds achter kunt staan is de beste manier om te voorkomen dat er een nare nasleep komt.

Zorgvuldig

Een besluitvormingsgesprek, alleen of samen met je partner, zorg ervoor dat je alle kanten van deze keuze kunt bezien, ook die kanten waaraan je zelf nog niet had gedacht. Voordat je een afspraak met de kliniek maakt, is het verstandig om een afspraak te maken. Zeker als je twijfelt. Op een besluit over je zwangerschap staat natuurlijk ook tijdsdruk. Toch is het in veel gevallen beter om wat extra tijd te nemen als dat nodig is.  Het is belangrijk om te voorkomen dat je spijt krijgt van je keuze!

Informatie abortusklinieken

Voor meer informatie over abortus, en tot wanneer dit kan, ga je naar de website van Casa. Hierop kan je ook vinden wat voor jou de beste anticonceptie is, en hierover afspraken maken met de kliniek mocht je daarheen gaan. Er zijn in Nederland meer klinieken, voor een kliniek in jouw buurt kun je terecht op google.

Nazorg

Als jij na een behandeling hulp nodig  hebt, kun je daarvoor natuurlijk ook terecht.

Plan een afspraak