Aanbod

Individuele begeleiding

Je kunt bij mij terecht voor begeleiding, alleen of samen met je partner. Incidenteel worden er ook anderen in de spreekkamer uitgenodigd. Met behulp van oefeningen, tekeningen, opstellingen en andere methodieken kun jij onderzoeken wat je nodig hebt om straks weer verder te kunnen.

Voor het verwerken van ingrijpende ervaringen maak ik ook gebruik van EMDR. een laagdrempelige methode waarvan de werking bewezen is en die erg geschikt is als je niet zo goed bent in praten over je emoties. Meer lezen over EMDR? klik hier.

Voor een sfeerimpressie, kijk eens naar dit filmpje

Training en gastlessen op maat.

Op jouw verzoek verzorg ik trainingen en gastlessen op scholen, voor groepen en voor organisaties over de onderwerpen waarop ik deskundig ben. Ik bied bijvoorbeeld voor middelbare scholen het programma ‘mensenhandel en loverboys aan’, om jongeren bewust te maken van de gevaren hiervan. Regelmatig gaf ik gastlessen op hogescholen over ethiek. Voorlichtingen over rouwverwerking (bijvoorbeeld voor ouderen) behoren ook tot de mogelijkheden.

Heb je ook een trainingswens of wil je graag een voorlichting? Bel eens om te informeren! 06-49319620.

Wil je graag teruggebeld worden? Vul het contactformulier in en ik bel je om kennis te maken.

 

Lees hier meer over:

Tarieven en vergoedingen

Contactgegevens

Algemene voorwaarden