Docent en trainer

Over mijn expertise op het gebied van adoptie, kinderwens en gezinsvorming heb ik sinds 2003 deskundigheidsbevordering, voorlichting en scholing gegeven.

Voor Freya, de vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, verzorgde ik workshops. Als bestuursvoorzitter stond ik aan de wieg van POINT, de samenwerkende professionals in de fertiliteitszorg, en gaf ik scholingen op de jaarlijkse studiedag. In mijn eigen praktijk leidde ik lotgenotengroepen. Op het HBO bood ik gastlessen aan over afstand ter adoptie voor Social Work studenten.

Vanuit de wens om mijn kennis over te dragen en de goede ervaringen die ik ermee had, besloot ik de Master Educational Theory te gaan doen aan de Fontys University for Applied Sciences, en vanaf 2020 ben ik in dienst bij hogeschool Saxion in Deventer en Enschede. Een hele omslag, maar wat een geweldige nieuwe kans om de volgende generatie hulpverleners dat mee te geven wat ik belangrijk vind.

Samen met Simone Hoogeveen, collega van de Tara therapeuten, ontwikkel ik op dit moment scholingen voor mensen die werken in de geboortezorg. Binnenkort verkrijgbaar bij de Tara Academy!

Heb jij ook idee├źn over scholingen, trainingen en workshops en zoek je een samenwerkingspartner of trainer?

Neem contact op of maak een afspraak online.