Schrijver en blogger

Schrijven is een geweldige manier om aan hulpvragers en anderen die zich bij de thema’s kinderwens, adoptie en gezinsvorming betrokken voelen mijn gedachten hierover te laten weten. Sinds de start van mijn eigen praktijk in 2012 heb ik al veel blogs en artikelen geschreven. Soms werk ik door interviews mee aan boeken, artikelen of video’s van anderen.

De meeste blogs staan op deze website. Lees er zoveel je wilt, en laat me weten wat je ervan vindt!

Andere artikelen staan in magazines van Freya, of in boeken, zoals ‘Mag ik u proficiat wensen’ van Fara, over de do’s en dont’s in de begeleiding van zwangerschapskeuzes.

Voor de verschillende studies die ik heb gedaan, deed ik onderzoek en schreef ik over andere onderwerpen, zoals de begeleiding van mensen met een reformatorische achtergrond.

Regelmatig word ik gevraagd als proeflezer voor artikelen of boeken, taalkundig en/of inhoudelijk.

Kan ik voor jou iets betekenen? Neem contact op of maak een online afspraak.